impulsenwoortblind logo
dsc_0081.jpg
impulswoortblind logo

Impuls & Woortblind ledenvoordeel


Impuls & Woortblind biedt vele voordelen en extra's:

3x per jaar Impuls & Woortblind Magazine,
50% ledenkorting bij themabijeenkomsten,
Advies, informatie en belangenbehartiging,
het Netwerk Volwassenen met dyslexie,
en AD(H)D cafés door het hele land.


Verschillende aanbieders geven korting op o.a. coaching aan leden van Impuls & Woortblind.


Dus waar op nog wachten?

Klik hier om lid te worden.


Vergoeding verzekering

Kijk hier welke verzekeringen ons lidmaatschap vergoeden.

Ledenvoordeel Impuls  & WoorTblind

 

 

Een aantal zorgaanbieders biedt Impuls  & Woortblind leden flinke korting op o.a. coaching, rijbewijskeuring en workshops. Het huidige aanbod vind je hieronder.

 

NB: Impuls & Woortblind is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het aanbod van onderstaande zorgaanbieders. Wij horen wel graag jouw ervaring wanneer je gebruik maakt van een aanbieding.


Kijk hier voor nog meer voordelen en word gewoon meteen lid!

 


 


  
Voordeel  Rijbewijskeuring AD(H)D/ASS voor maar € 110,- omg. Nijmegen en Friesland;
Thema  Rijbewijskeuring
Omschrijving  Ben je lid van Impuls & Woortblind en moet je voor ADHD of ASS een rijbewijskeuring ondergaan? In dat geval kun je snel en goedkoop terecht bij Dr. C.C. Kan, psychiater. Keuringen vinden plaats in omg. Nijmegen en Friesland.
  
Voordeel  € 20,- korting op workshop 'Hoe haal je het uit je hoofd', Delft en Amsterdam
Thema  Coaching
Omschrijving  Dagworkshop gebaseerd op het gelijknamige boek van Cathelijne Wildervanck. Normale prijs: € 65,-. ledenprijs € 45,-
  
Voordeel  Eerste jaar lidmaatschap cadeau bij ADHDcentraal, randstad
Thema  Overig
Omschrijving  ADHDcentraal, met vestigingen in Nieuwegein, Amsterdam en Rotterdam is gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van ADHD en ADD bij volwassenen. Diagnostiek vindt in één dag plaats met behulp van de QbTest.
  
Voordeel  Een jaar gratis lidmaatschap bij Marlies Oudijk, Coach & Professional Organizer, omg Utrecht
Thema  Coaching
Omschrijving  Je wilt graag iets anders.... maar hoe?! Veranderen is niet eenvoudig en vraagt veel inzicht in jezelf. Daarna volgt volhouden en veel discipline. Als coach/supervisor kan ik je begeleiden in dit proces. Als professional organizer help ik jou daadwerkelijk met ordenen en opruimen.
  
Voordeel  10 % korting op coaching en trainingen ADHD/ADD van INZICH-T, Utrecht
Thema  Coaching
Omschrijving  Coachingbureau INZICHT geeft Impuls & Woortblind leden 10% korting op alle diensten, zoals de training ''In je dak, uit je dak'' en individuele begeleiding en coaching.
  
Voordeel  10 % korting op coaching bij ADHD Praktijk, omg Nijmegen
Thema  Coaching
Omschrijving  Leven met AD(H)D is topsport. Toch kun je snel leren beter te functioneren met AD(H)D. Wat geeft jou energie en kracht, wat werkt wél, wat zijn jouw kwaliteiten en wat maakt jou uniek? Door hiermee aan de slag te gaan, boeken we de volgende resultaten: grotere efficiëntie en beter kunnen benutten van capaciteiten en mogelijkheden.
  
Voordeel  Geen korting maar wel samenwerking met ICZ;
Thema  Overig
Omschrijving  ICZ is de specialist in het verzekeren van mensen die chronisch ziek zijn (geweest). Van alle mensen die zijn afgewezen, krijgt ICZ 97% alsnog verzekerd. Het gaat hierbij uitsluitend om een overlijdensrisicoverzekering.
  
Voordeel  10% korting op coaching van Saisi voor o.a. ADHD en dyslexie, omg Breda
Thema  Coaching
Omschrijving  Saisi betekent in het Swahili: Koetsier. Saisi staat voor jou, zittend op de bok van de koets, de teugels van je leven in je handen. De koets met paarden ervoor is je leven. De paarden staan voor je drijfveren, je motivatie, je wil. Ze staan ook voor je ADHD, je dyslexie of een ander leer- of gedragsprobleem. Hoe zou het nu zijn om op de bok van je leven te kunnen zitten?
  
Voordeel  Korting op coaching en online training bij UP Coaching, Amsterdam
Thema  Coaching
Omschrijving  Zit jij vol nieuwe ideeën en projecten, maar lukt het je niet om te focussen? Ben je impulsief, snel afgeleid en heb je behoefte aan afwisseling? UP Coaching helpt je beter je aandacht vast te houden en je doelen te bereiken.
  
Voordeel  10% korting op MatriXcoaching voor oa ADHD en dyslexie, omg. Deventer
Thema  Coaching
Omschrijving  Veelkant biedt de leden van Impuls en Woortblind 10% korting op alle coachings en workshops. De leden hebben veel baat bij MatriXcoaching, omdat zij gebruik kunnen maken van eigen creativiteit en oplossingen.
  
Voordeel  Eén gratis behandeling dyslexie coaching, omgeving Apeldoorn
Thema  Coaching
Omschrijving  Vier behandelingen volgens de Kernvisie methode voor € 250,- . Deze methode is vooral geschikt voor kinderen en volwassenen die sterk visueel ingesteld zijn. Ook voor ADHD en ADD.
  
Voordeel  10 % korting op een coachingstraject ADHD van vijf keer, omg. Leiden-Den Haag
Thema  Coaching
Omschrijving  FOCUS! coaching & training bij AD(H)D is een praktijk, opgezet door Cora Vos-Vlaar, psycholoog-coach én ervaringsdeskundige. Door de dagelijkse ervaring met AD(H)D weet zij hoe moeilijk het kan zijn adviezen die je krijgt daadwerkelijk in praktijk te brengen. Begeleiding wordt gegeven bij de cliënt thuis of via skype en is voor jong volwassenen, volwassenen en hun naaste omgeving.
  
Voordeel  € 20,- korting op een eerste gesprek relatie- of systeemtherapie, omg. Amersfoort
Thema  Coaching
Omschrijving  Jan Jaap Pols Praktijk voor systeemtherapie biedt coaching en therapie voor relatieproblemen en familieproblemen. Er is veel ervaring met ADHD. Leden krijgen € 20,- op het eerste gesprek.
  
Voordeel  10% korting op conflict advies en coaching (particulieren), omg: heel Nederland
Thema  Overig
Omschrijving  ADHD, ADD en Dyslexie kunnen een rol spelen in het ontstaan van conflicten op het werk. Advies, conflictcoaching en/of bemiddeling leveren een bijdrage om een conflict te voorkomen of escalatie tegen te gaan.
  
Voordeel  10% korting op de counseling voor dyslexie, dyscalculie of AD(H)D, omg Almere
Thema  Coaching
Omschrijving  Bij Lexis kun je jouw lees-, reken of concentratieproblemen oplossen. De counseling bij Lexis staat volledig in het teken van jou en jouw talenten. Tijdens de individuele begeleiding zetten we jouw talenten in om grip te krijgen op de dyslexie, dyscalculie of AD(H)D.
  
Voordeel  10% korting op de eerste 3 coachingsessies bij Corrie Breeman Organisatie & Communicatie, Amsterdam
Thema  Coaching
Omschrijving  Je bent slim, je weet prima wat je moet doen, maar praktisch krijg je het maar niet voor elkaar. Je raakt bv. te snel afgeleid, hebt last van uitstelgedrag of het lukt je niet te prioriteren. Iemand nodig die met je meedenkt of meekijkt?
  
Voordeel  10 % korting op coaching voor AD(H)D, dyslexie, autisme, dyscalculie, HB bij Mirjam Roemeratoe, omg Middelburg en Rotterdam
Thema  Coaching
Omschrijving  Mirjam Roemeratoe-Flipse is psychosociaal therapeut en werkt generalistisch met cliënten in de leeftijd van 0 tot 100 jaar. Zowel het kind als de ouder(s) wordt bij de behandeling betrokken. Psycho educatie maakt onderdeel uit binnen de behandeling. Zelf is zij ervaringsdeskundige ADHD en Dyslexie.
  
Voordeel  10% korting op coaching bij Praktijk Aha-zo-dus! Voor volwassenen met dyslexie, omg. Den Bosch
Thema  Coaching
Omschrijving  Misschien heb je pas ondekt dat je dyslexie hebt, vermoed je het of weet je het al lang, maar heb je er nu last van op je werk, met jezelf of in je relaties. Samen gaan we op zoek naar hoe het voor jou werkt,
  
Voordeel  10% korting bij Injona op eerste bestelling ingescande boeken en 10% korting op eerste workshop ICT-hulpmiddelen, omg. noord-Limburg
Thema  Overig
Omschrijving  Injona geeft ondersteuning bij een leesbeperking door het verzorgen van alle content (digitale boeken) voor alle ICT hulpmiddelen en voorleessoftware en Smartphone en iPad. Injona is specialist en geeft onafhankelijk advies op het gebied van dyslexie software en voorleesprogramma's en apps.
  
Voordeel  10% korting bij creatieve coaching bij Anja van Hoornaar, coach en supervisor in ’s Hertogenbosch
Thema  Coaching
Omschrijving  Geef mij maar een kilootje zelfvertrouwen! Impuls & Woortblindleden ontvangen 10% korting op creatieve coaching bij ADHD en ADD voor studenten en jongvolwassenen

 

Contact: 033 24734 84   I   Postbus 1058, 3860 BB Nijkerk  I  [email protected]   |   Sitemap

Powered by : QualitySites4All