impulsenwoortblind logo
dsc_0081.jpg
impulswoortblind logo

Impuls & Woortblind ledenvoordeel


Impuls & Woortblind biedt vele voordelen en extra's:

3x per jaar Impuls & Woortblind Magazine,
50% ledenkorting bij themabijeenkomsten,
Advies, informatie en belangenbehartiging,
het Netwerk Volwassenen met dyslexie,
en AD(H)D cafés door het hele land.


Verschillende aanbieders geven korting op o.a. coaching aan leden van Impuls & Woortblind.


Dus waar op nog wachten?

Klik hier om lid te worden.


Vergoeding verzekering

Kijk hier welke verzekeringen ons lidmaatschap vergoeden.

Bestuur


De samenstelling van het bestuur is als volgt:


Dhr. R. (Rob) Rodrigues Pereira, voorzitter

Rob Pereira (1946) is kinderarts, gespecialiseerd in ADHD en ADD en was tot 2012 werkzaam bij het Maasstadziekenhuis. Daarnaast was hij tot 2014 wetenschappelijk onderzoeker bij TNO Kwaliteit van Leven te Leiden en tot 2011 verslavingsarts bij de Bouman GGZ te Rotterdam (polikliniek verslaving en ADHD, kinderen en volwassenen).

Van 2000- 2015 was hij voorzitter van het Nederlandse ADHD netwerk, hij is vice voorzitter van de nieuwe ADHD zorgstandaard die in 2017 moet verschijnen, is redacteur van ADHD lifestyle magazine Suzan!i en hoofdredacteur van ADHD in Practice. Daarnaast werkt hij nog in een prive kinderartsen/ggz-praktijk, Medisch Centrum Kinderplein in Rotterdam  en heeft een aantal projecten in het buitenland gedaan op het gebied van ADHD awareness.
Portefeuille: wetenschap en ADHD.

 

Dhr. R. (Roy) de Jong, penningmeester

Roy de Jong was voorheen lid van Woortblind. Vanuit zijn gedrevenheid om dyscalculie breder op de kaart te zetten en de belangen van mensen met dyscalculie goed te ondersteunen, wil hij deze doelgroep in het bestuur graag vertegenwoordigen.  

Portefeuilles: dyscalculie, dyslexie en fondsenwerving.

 

Mw. M.M. (Monique) Bekkenutte, secretaris
Monique M. Bekkenutte (1964) is directeur van Koninklijk Nederlands Waternetwerk. Daarvoor onder meer communicatiemanager. Zij heeft 10 jaar bij KLM gewerkt en 10 jaar bij enkele kennisinstellingen, waaronder 7 jaar bij de VU. In 1988 Master in de bewegingswetenschappen met specialisatie gezondheidkunde. Zij woont samen en heeft drie kinderen, waarvan er een de eigenschap ADHD heeft. Ook in de naaste prive- en werkomgeving heeft zij te maken met ADHD-ers. Zij levert als bestuurslid een bijdrage aan het realiseren van de doelstellingen van Impuls en Woortblind.

Portefeuilles: werkgeverschap en ledenwerving.

 

Dhr. D.C. (Dirk) van Schie, algemeen bestuurslid

Dirk van Schie (1953) is op zelfstandige basis actief als organisatie-adviseur, coach en fotograaf en heeft diverse vrijwilligerstaken. Brengt zijn ervaring met ondernemen en veranderen graag in om over te dragen aan organisaties en mensen, om steeds te blijven ontwikkelen en groeien. Deed veel opdrachten in de gezondheidszorg en kent de GGz-sector van binnen. Op zijn 57e (!) diagnose AD(H)D gesteld. Hoe ga je daar constructief mee om en maak je op een positieve manier gebruik van bijzondere kwaliteiten (en gebruiksaanwijzing..) die bij AD(H)D horen.

Portefeuille: PR, media en redactie.

 

Mw. E (Elly) van Rijn, algemeen bestuurslid

Elly van Rijn (1952) is van oorsprong orthopedagoog. Zij werkte als senior-beleidsmedewerker bij het UWV en zat in het Dagelijks Bestuur van de Ondernemingsraad bij hetzelfde UWV. Haar zoon heeft ADD. Haar ambitie als bestuurslid is om ADD meer over het voetlicht te brengen. Stilzwijgend wordt er nog steeds van uit gegaan dat met ADHD ook ADD wordt bedoeld. Zij is mede-organisator van het AD(H)D-café Amsterdam en heeft samen met Rob Pereira en Karin Windt sessies georganiseerd voor UWV-verzekeringsartsen, waarbij het thema ADD was. 

Portefeuille: AD(H)D-cafés en vrijwilligersbeleid en ADD.

 

Kantoormedewerkers


Julie Houben, PR & Communicatie

(1970) is sinds 1 januari 2015 hoofdredacteur van Impuls & Woortblind Magazine, daarvoor vanaf 2009 hoofdredacteur van Impuls Magazine. Ze komt oorspronkelijk uit de ‘televisiewereld’, waar zij lang heeft gewerkt als redacteur bij informatieve programma’s. Ze wil met Impuls & Woortblind Magazine ondersteuning, informatie en inspiratie bieden. Daarnaast doet zij veel werk voor de website, pr en sociale media van Impuls & Woortblind.

 

Eefje Klinck en Amelie Pauwels, secretariaat

Eefje en Amelie zijn werkzaam bij MOS in Nijkerk. Zij voeren het secretariaat van Impuls & Woortblind. Het zijn de dames 'achter het algemene mailadres' en aanspreekpunt voor vragen rond lidmaatschap en praktische zaken rond vrijwilligerschap.

 

 

Contact: 033 24734 84   I   Postbus 1058, 3860 BB Nijkerk  I  [email protected]   |   Sitemap

Powered by : QualitySites4All