ADHD-Familiedag in het Archeon

ADHD-Familiedag in het Archeon

7 juni 2024 door Julie Houben

Na het grote succes van vorig jaar organiseren Impuls & Woortblind, Oudervereniging Balans en Mama Vita dit jaar weer een ADHD-Familiedag. Op 22 september in het Archeon in Alphen a/d Rijn.

Voor maar €9,50 p.p kun je de hele dag het Archeon bezoeken en meedoen met het speciaal voor jullie georganiseerde programma (zie hieronder). Je krijgt een lekkere lunch en je kunt met al je vragen over ADHD terecht bij de (ervarings-)deskundigen van Impuls & Woortblind, Balans en standhouders.

Leden hebben voorrang

LET OP: Leden hebben voorrang. Daarom kunnen eerst alleen leden van Impuls & Woortblind, Balans en Mama Vita toegangskaarten kopen.

  • Ben je al lid? Meld je snel aan want vorig jaar waren de kaarten snel uitverkocht.
  • Ben je geen lid, dan kun je je nu dus (nog) niet aanmelden.
  • Wil je lid worden? Meld je dan eerst aan als lid bij Impuls & Woortblind, of een van de andere organisaties. Daarna kun je je aanmelden voor de ADHD-familiedag.

Programma zondag 22 september:

10.00 uur: Ontvangst in de Romeinse herberg met koffie, thee en lekkers. De kinderen mogen hun eigen Romeinse muffin versieren.

10.30 uur: Welkomstwoord met aansluitend speciaal voor ons georganiseerde roofvogelshow.

11.00 uur: Start Doe-route. Onder leiding van een Archeotolk (gids) bezoeken jullie in groepen de Romeinse Tijd, Middeleeuwen of Prehistorie en doen jullie een toepasselijke activiteit.

12.30 uur: Heerlijke lunch met keuze uit verschillende belegde broodjes, fruit en een kleine salade, quiche, koffie, thee, melk en vruchtensap. Voor de kinderen is er friet met kipnuggets.

13.30 uur: Tot sluitingstijd van het park (17.00 uur) kun je zelf met je gezin het park bezoeken. En meedoen aan het dagprogramma van die dag. Om 15.30 uur is er altijd een spectaculaire gladiatorenshow.

Aanmelden 

Meld je aan via deze pagina van Eventbrite, maar lees eerst nog even dit:

  • Selecteer de vereniging waar je lid van bent en bestel de kaarten.
  • Kaarten kosten €9,50 per persoon
  • Een lid kan maximaal 5 kaarten per persoon bestellen.
  • Koffie, thee, fris en lekkers bij ontvangst en de lunch is bij de prijs inbegrepen
  • Kom je met de auto? De parkeerkaart is niet bij de prijs inbegrepen
  • Kom op tijd om mee te kunnen doen met ons speciale programma.
Sluiten