Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam

16 juni in AD(H)D Café Breda: AD(H)D in tijden van COVID-19

AD(H)D Café Breda pakt de draad weer op na de plotselinge stop door toedoen van COVID-19. Daarnaast verhuizen wij van locatie en openen wij voortaan onze deuren in Princenhage en wel in cultureel centrum de Koe!

Iedereen ervaart de tijdelijke nieuwe regels en uitdagingen anders. Voor mensen met AD(H)D kan dit uiteenlopende scenario’s tot gevolg hebben.
De een bloeit op door social distancing, door aan minder prikkels bloot gesteld te worden in het dagelijks leven, ontstaat er rust in het hoofd.
Een ander dreigt juist in een monotone sleur te vallen en presteert minder goed. Deze persoon raakt juist onderprikkeld door de nieuwe situatie.

Er moet thuis gewerkt worden. Je wordt minder gestoord door je collega’s, er zijn minder vergaderingen en de tijd voor pauze bepaal jezelf. Er hoeft niet door de spits gereden te worden en als je wel af en toe naar je werk moet, is het erg rustig op de weg. Deadlines worden verplaatst en er staat in sommige gevallen minder druk op de ketel. De een voelt zich hierdoor rustiger en minder afgeleid, de ander is dermate onderprikkeld dat zij niet aan te sporen zijn tot werk, zonder een stok achter de deur.
Dit is slechts een greep uit verschillende scenario’s die kunnen spelen. Symptomen van AD(H)D kunnen door alle veranderingen versterkt worden of juist afgezwakt.

Deze avond gaan we in gesprek over jullie ervaringen met AD(H)D tijdens deze periode. Zo kunnen we tips en ideeën uitwisselen: COVID-19 is nog niet over en zo kunnen we elkaar een hart onder de riem steken voor de maanden die nog komen gaan met aangepaste regelgeving.

Wil je deze avond graag bijwonen?
Meld je dan aan door te mailen naar adhdcafebreda@impulsenwoortblind.nl.
Aanmelden via het evenement op Facebook is voorlopig niet voldoende, deze aanmeldingen blijken te vrijblijvend.
Er is een maximaal aantal plaatsen vastgesteld i.v.m. de regelgeving rondom COVID-19.

Als je je hebt aangemeld, kom je dan ook echt? Als je verhinderd bent of niet komt, geef je dit dan door? We maken bij reguliere AD(H)D Café avonden wel eens mee dat mensen zich aanmelden en niet op komen dagen. Dat is normaliter niet zo’n punt, maar we hopen dat je in dit geval begrijpt: als je niet op komt dagen, laat je een plek in de zaal onbenut, waar iemand anders graag zou willen zitten.

LET OP! Gegevens zijn anders dan voorheen.
Wanneer: Dinsdag 16 juni 2020
Hoe laat: Zaal open vanaf: 19.30 uur, start: 20.00 uur, einde: 22:30u
Entree: €3,- (contant of pin)

Locatie: De Koe, Ambachtenlaan 1, Breda
Parkeren (gratis): op terrein de Koe, 4 plaatsen direct vóór de Koe, parkeerplaatsen in straten dichtbij de Koe, bijv. de Zadelmakerstraat, Speldenmakerstraat en de Liesboslaan. Let wel: parkeer altijd in een parkeervak, niet op de stoep of op straat.

Wij volgen bij deze bijeenkomst de voorschriften van het RIVM. Bij de entree zullen we je enkele gezondheidsvragen stellen voor je naar binnen mag. Let jij ook op de volgende basisregels?

Niets gevonden.

Menu
Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam