Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam

18 december bij AD(H)D Café Breda: online editie over Zorgverzekering

We lopen tegen het einde van een bijzonder jaar aan. Toen het Covid-19 virus de wereld in zijn greep nam begin dit jaar hadden we waarschijnlijk niet voorzien dat we daar nu, tegen het einde van het jaar, nog altijd effecten van ondervinden.

Ook de AD(H)D Café bijeenkomsten hebben helaas niet altijd door kunnen gaan door de maatregelen en hoewel maatregelen nog steeds van kracht zijn hebben we wel groen licht om in december een fysieke bijeenkomst te organiseren.

Het einde van het jaar is ook weer een moment om na te denken of je huidige zorgverzekering nog bij jouw situatie past, daarom willen we het deze bijeenkomst hebben over hoe je de juiste zorgverzekering kunt kiezen.
We gaan kijken naar welke zorgverzekeringen extra vergoedingen bieden welke interessant kunnen zijn voor mensen met AD(H)D. We gaan ook in op of een aanvullende verzekering voor medicatie interessant is en wanneer. Daarnaast willen we ook aandacht besteden aan de mogelijkheden die gemeente Breda biedt voor mensen met een chronische ziekte en onder welke voorwaarden je daarvoor in aanmerking komt.

Hoe en of fysieke bijeenkomsten mogelijk zijn hangt erg af van de maatregelen en nu het aantal besmettingen weer oploopt willen we ook iets vertellen over hoe we toch bijeenkomsten willen organiseren via het online platform Whereby. We horen daarom ook graag wat jullie daarvan vinden en welke ideeën jullie hebben voor deze alternatieve manier van samenkomen.

Daarnaast willen we op de avond nog de mogelijkheid bieden om ook zonder thema wat te kletsen, zo is er de ruimte om over de huidige tijd te praten en te ventileren wat dit met ons doet en hoe we daarmee omgaan.

We realiseren ons dat we gezien de onzekerheid over de mogelijkheid tot een fysieke bijeenkomst wat later zijn met de communicatie dan jullie gewend zijn, maar hopen dat we jullie mogen begroeten op deze laatste bijeenkomst van dit jaar. Wij zouden het in ieder geval leuk vinden om jullie nog te spreken, voor we dit jaar afsluiten.

Let op: Als bij een persconferentie blijkt dat de maatregelen weer zo worden aangescherpt dat deze bijeenkomst niet fysiek kan plaats vinden, zal deze bijeenkomst online doorgaan via platform Whereby. Hierover ontvang je dan nog instructies.

Wil je deze avond graag bijwonen?
Meld je dan aan door te mailen naar adhdcafebreda@impulsenwoortblind.nl.
Aanmelden is verplicht, zowel bij fysieke als online bijeenkomst.

Wanneer: 18 december
Hoe laat: Zaal open vanaf: 19.30, start: 20.00, einde: 22:30 ;
in geval van Whereby start 19.30 – einde 21.30.

Entree: €3,- (contant of pin) ; in geval van Whereby gratis
Drankjes: er worden door COVID-19 maatregelen geen drankjes verkocht op locatie, je mag een flesje water meenemen naar de locatie.

Locatie: De Koe, Ambachtenlaan 1, Breda ; in geval van Whereby uiteraard n.v.t.
Parkeren (gratis): op terrein de Koe, 4 plaatsen direct vóór de Koe, parkeerplaatsen in straten dichtbij de Koe, bijv. de Zadelmakerstraat, Speldenmakerstraat en de Liesboslaan.

Heel graag tot dan!

Niets gevonden.

Menu
Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam