Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam

Contactpersonen ADHD en cliëntondersteuners

Contactpersonen ADHD en cliëntondersteuners

De (telefonische) contactpersonen van Impuls & Woortblind zijn vrijwilligers, die kennis hebben van een of meer specifieke onderwerpen. Je kunt bij hen terecht met je vragen. De afspraak is dat zij binnen twee werkdagen een reactie geven ofwel telefonisch ofwel per e-mail.

De cliëntondersteuners van Impuls & Woortblind hebben een training gevolgd om mensen te ondersteunen met hun zoektocht naar de juiste hulp voor problemen waar zij tegenaan lopen vanwege hun AD(H)D, dyslexie of dyscalculie. Kijk voor meer informatie ook op de pagina van onze Cliëntondersteuning.

Contactpersonen ADHD

Roderick von Oven – Contactpersoon Impuls & Woortblind

Contactpersoon ADHD en stemmingswisselingen

Ik heb al 31 jaar de diagnose ADHD en weet hoe lastig het kan zijn om met stemmingswisselingen om te gaan en vooral om te snappen waar ze vandaan komen. Als je kinderen met ADHD hebt of zelf ADHD hebt, kan het verhelderend zijn om met iemand te praten die een luisterend oor biedt en mee kan denken. En die dit bovendien uit eigen ervaring kent.

Trefwoorden: ADHD, ADD, stemmingswisselingen, opvoeding

Plaats: omg Den Haag
Telefoon:
E-mail: r.vonoven@impulsenwoortblind.nl

Eelco van Heijzen – Contactpersoon Impuls & Woortblind

Contactpersoon AD(H)D – o.a. leefstijl

Ik ben ervaringsdeskundige verpleegkundig specialist GGZ met ruim 25 jaar ervaring binnen de GGZ. Specialisme (in wording): ouderen met extra focus op ADHD en verslaving. In 2020 start ik met onderzoek naar de doelgroep ouderen met verslaving en ADHD.

Trefwoorden: ADHD, ADD, medicatie, leefstijl, beweging, coaching, ouderen, verslaving

Plaats: omg. Rotterdam
Telefoon:
E-mail: e.van.heijzen@impulsenwoortblind.nl

Roelf Renkema – Contactpersoon Impuls & Woortblind

Contactpersoon AD(H)D – leven met ADHD

Ik ben opgeleid tot ervaringsdeskundige en lid van de vereniging ervaringsdeskundigen VVED. Daarnaast ben ik als lid van de wetenschapscommissie van Impuls en Woortblind voortdurend bezig mijn kennis op het gebied van ADHD uit te breiden en in te zetten. Ik geef gastlessen over ADHD aan MBO/HBO en aan beroepskrachten. Ik begeleid mensen met problemen door en/of met hun ADHD. Ook organiseer ik maandelijks het ADHD Café Den Haag en heb ik iedere maandag op dezelfde locatie een aanspreekpunt waar mensen terecht kunnen voor hun vragen over ADHD.

Trefwoorden: ADHD, ADD, werk, onderwijs, coaching, cliëntondersteuning, voorlichting

Plaats: Den Haag
Telefoon: 06 42330373
E-mail: r.renkema@impulsenwoortblind.nl

Arda Nieboer – Contactpersoon Impuls & Woortblind

Contactpersoon AD(H)D – o.a. werk & opvoeding

ik ben ADHD-coach voor volwassenen en ervaringsdeskundige. Hoe deal je met ADHD? Hoe kun je beter functioneren in je werk, studie of in relaties met anderen. Hoe kun je minder uitstellen en meer uit je handen laten komen? Hoe krijg je meer rust in je hoofd? Hoe kan je positiever denken? Hoe krijg je meer overzicht? Hoe kom je beter in je vel? Hoe kan je jezelf of de ander met ADHD/ADD beter accepteren?

ADHD, ADD, werk, opvoeding, jong volwassenen, coaching

Plaats: Arnhem
Telefoon: 06 51114942
E-mail: a.nieboer@impulsenwoortblind.nl

Nico Westerhof – Contactpersoon Impuls & Woortblind

Contactpersoon AD(H)D en behandeling

Zelfstandig huisarts – sinds 2012 niet meer praktiserend – en ervaringsdeskundige op het gebied van ADHD. Ik kan meedenken en praktische adviezen geven maar ga niet op de stoel van de behandelend arts of specialist zitten.
NB: vragen over leveringsproblemen en vergoedingsproblemen kan ik NIET beantwoorden. Daarvoor mis ik de benodigde kennis.

AD(H)D, diagnose, behandeling, medicatie

Plaats: zuid-oost Drenthe
Telefoon:
E-mail: n.westerhof@impulsenwoortblind.nl

Julie Houben – Contactpersoon Impuls & Woortblind

Contactpersoon AD(H)D – rijbewijs en verzekeringen

Als communicatie-medewerker van Impuls & Woortblind heb ik over twee onderwerpen veel inhoudelijke kennis: AD(H)D en rijbewijs en AD(H)D en verzekeringen. Bij rijbewijs gaat het over o.a. vragen rond medische keuringen en dexamfetamine. Bij verzekeringen gaat het o.a. over de problemen die je met AD(H)D kunt hebben bij de aanvraag van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) of overlijdensrisicoverzekering.

Kijk voor vragen over AD(H)D en rijbewijs ook hier.

ADHD/ADD en rijbewijs, ADHD/ADD en verzekeringen

Plaats: Nijkerk
Telefoon: 033 247 34 84
E-mail: julie.houben@impulsenwoortblind.nl

Naomi Kennedie – Contactpersoon Impuls & Woortblind

Contactpersoon AD(H)D – o.a. onderwijs, studie, relaties

Ik heb ervaring als o.a. docent en begeleider in het V.O. en het voortgezet speciaal onderwijs. Daarnaast werk ik als AD(H)D coach en ben ik ADHD ervaringsdeskundige.

ADHD, ADD, medicatie, jong volwassenen, onderwijs, studiebegeleiding, werk, re-integratie, relaties, coaching

Plaats: Amsterdam
Telefoon: 06 24276178
E-mail: n.kennedie@impulsenwoortblind.nl

Felice Visser – Contactpersoon Impuls & Woortblind

Contactpersoon AD(H)D – o.a. opvoeden, onderwijs, relaties

Ik ben ervaringsdeskundige met ADHD. Zelf voer ik mijn eigen praktijk Veelkant in Diepenveen. Ik begeleid daar mensen om de juiste plek te vinden voor hun hulpvraag. Dat kan gaan om school of om begeleiding of behandeling. Daar help ik mijn cliënten door na te gaan waar hun creativiteit en talent schuilt, en hoe hun eigenschappen werkelijk in elkaar steken. Zo overwinnen ze hun onzekerheden en komen ze weer in hun kracht te staan.

ADHD, ADD, dyslexie, dyscalculie, medicatie, werk, onderwijs, opvoeding, jong volwassenen, coaching, cliëntondersteuning, re-integratie, rouw, burnout, relaties

Plaats: omg. Deventer
Telefoon: 06 47903326
E-mail: f.visser@impulsenwoortblind.nl

Zafanja Hartog – Contactpersoon Impuls & Woortblind

Contactpersoon AD(H)D & seksualiteit

Als consulent seksuele gezondheid en ervaringsdeskundige ADHD vind ik dat we meer moeten praten over seksualiteit en intimiteit. De juiste informatie, een goed advies of een doorverwijzing naar een deskundige kunnen een positieve draai geven aan je seksleven en je relatie.

Trefwoorden: seksualiteit, intimiteit, relaties, ADHD, ADD

Plaats: Utrecht
Telefoon: 06 48271398
E-mail: info@hartstogt.nl

Clientondersteuners

Mirande van Reenen – cliëntondersteuner AD(H)D

Mirande van Reenen – cliëntondersteuner AD(H)D

Mijn kennisgebied ligt in verwerkingsprocessen. Je hebt net gehoord dat je AD(H)D hebt: waar loop je nu  tegen aan? Loopt het niet goed met je baan-  ben je werkloos- waar moet je heen- wat moet je doen en hoe moet je dat doen? Gemeente, UWV, WMO aanvragen van uitkeringen, dingen die je tegenkomt als je b.v. een aanvraag moet doen. De wirwar en hoeveelheid vragen die je in moet vullen. Zelf heb ik ook ADHD en heb de nodige ervaring opgedaan door de jaren heen. Ook  kan ik je een luisterend oor bieden en je ondersteunen in het formuleren van je hulpvragen en de stappen die je kunt zetten om hulp voor jezelf of partner in te zetten. Bel me gerust als je vragen hebt of je gewoon je verhaal wil delen.

Je kunt me ook ‘live’ aanspreken tijdens een avond van ADHD Café Heusden, dat ik mede-organiseer.

Trefwoorden: ADHD, ADD, medicatie, werk, onderwijs, opvoeding, jong volwassenen, coaching, cliëntondersteuning, re-integratie

Plaats: omg. Eindhoven
Telefoon: 06 – 22703045
E-mail: Mirabella69@hotmail.nl

Heidi Sour – cliëntondersteuner Impuls & Woortblind

Heidi Sour – Cliëntondersteuner AD(H)D

Mijn jongste twee kinderen en ikzelf hebben ADD/ADHD en ze hebben alle vier PDD-nos. Inmiddels zijn mijn kinderen volwassen en heb ik meer tijd voor andere dingen. Nu ben ik onder meer vrijwilliger bij het ADHD Café Maastricht en via het Café ben ik bereikbaar voor cliëntondersteuning. Mijn expertise ligt bij de hulpverlening in de regio Maastricht en Heuvelland, bij de WMO en het PGB en onderwijs.

Wil je mij spreken? Kijk op de pagina van ADHD-café Maastricht voor de data en locatie.

ADHD, ADD, onderwijs, opvoeding, jong volwassenen, cliëntondersteuning, WMO, pgb, ADHD Café, lotgenotencontact

Plaats: Maastricht
Telefoon:
E-mail: adhdcafemaastricht@outlook.com

Tim Huinink – cliëntondersteuner Impuls & Woortblind

Tim Huinink – cliëntondersteuner

Ik ben 40+, kom uit Enschede ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van ADHD en onderwijs en problemen met toegankelijkheid door (mijn) ADHD. Daarnaast heb ik kennis over werken met Wajong, (de gevolgen van) overheidsbeleid voor mensen met o.a. ADHD, allerlei regelingen rondom werk en wonen, en van ADHD medicatie. Sinds eind 2016 ben ik online onafhankelijk cliëntenondersteuner voor Impuls & Woortblind.

Ik ben daarnaast ook lid van de Werkgroep Onderwijs van Impuls & Woortblind.

Trefwoorden: onderwijs en toegankelijkheid

Plaats: Enschede
Telefoon: 033 – 247 43 84 (alg. nr I&W)
E-mail: t.huinink@impulsenwoortblind.nl

Emmy Hendriks – cliëntondersteuner Impuls & Woortblind

Emmy Hendriks – Cliëntondersteuner AD(H)D

Ik was inmiddels 62 jaar toen ik de diagnose ADD kreeg van een psychiater. Ik ben hier erg blij mee, er valt een puzzel in elkaar en kun je verder hieraan gaan werken. Door trainingen te volgen, boeken lezen over dit thema, ADHD café bezoeken, naar lezingen gaan, enz.

Najaar 2017 volgde ik de training tot cliëntondersteuner bij CCZW. Ik ondersteun je graag met vragen over waar je terecht kunt voor jouw problemen die te maken hebben met ADHD/ADD.

ADHD, ADD, cliëntondersteuning

Plaats: omgeving Den Bosch
Telefoon: 06 30634381
E-mail: epjhendriks@gmail.com
Menu
Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam