Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Neurodiversity Pride Day

18 juni 2020

Op 18 juni vieren we ook dit jaar weer Neurodiversity Pride Day. Corona of geen corona. Want neurodiversiteit kun je ook online vieren, als het moet.

Online workshop ‘Omarm je AnDersHeiD

We houden rekening met de kans dat we op 18 juni nog in ‘coronamaatregelen’ zitten. Plan dus events die eventueel ook online kunnen, zoals de Workshop Omarm je AnDersHeiD van Stormvogel Coaching. Op die manier kunnen mensen elkaar toch zien, spreken, en een gevoel van samenschap hebben, zonder in de gevaren te zitten.

Vier je eigen feestje

Het thema van dit jaar is ‘Vier je eigen feestje’. Mooie knipoog naar het noodgedwongen kleinschalige karakter. Maar vele kleine eigen feestjes maken samen ook een groot feest.

Go for it!

Wij zeggen tegen iedereen die iets heeft met neurodiversiteit: go for it! Maak een video, blog, online quiz, online meeting of 1,5 meter meetup van maximaal 3 personen en vier je eigen Neurodiversity feestje!
Doe je iets waar anderen -online- aan kunnen meedoen? Meld het ons, zodat wij het in de agenda kunnen zetten en via onze socials kunnen delen: info@impulsenwoortblind.nl

Lees meer over deze dag.

Gegevens

Datum:
18 juni 2020
Evenement Categorie:
Site:
https://neurodiversiteit.nl/pride-2020/

Organisator

Neurodiversity Foundation
E-mail:
info@neurodiversiteit.nl
Site:
https://neurodiversiteit.nl/
Menu
Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam