Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam

Vertel jouw verhaal aan Naasten in Kracht

Heb jij jouw verhaal al gedeeld via Naasten in Kracht? Dat is fijn, inspirerend, troostend, informatief en behulpzaam. Voor jouzelf én voor iedereen die ook een naaste heeft met een psychische aandoening. Ervaringsverhalen staan centraal op www.naasteninkracht.nl.

Vertel je liever dan dat je je verhaal opschrijft?
Neem dan contact op met Rita via: rita@hestia-abc.nl voor meer informatie. Je kunt dan (anoniem) geïnterviewd worden via Zoom.

Jouw verhaal kan gaan over je kind, ouder of partner met ADHD/ADD. Want soms heeft dit een behoorlijke impact op het gezin of een relatie. Misschien lees je dit en denk je: ‘Hoezo is (mijn) ADHD een psychisch probleem?’ Voor sommigen biedt de diagnose immers vooral zelfinzicht en valt er goed mee te leven. Maar misschien heb je wel iemand dichtbij je met een depressie, verslavingsprobleem, autisme of een ander psychisch probleem waar jij dagelijks mee te dealen hebt. Ook dat verhaal kun je vertellen.

Naasten in Kracht is een initiatief van de ADF Stichting, Caleidoscoop, Depressie Vereniging, Het Zwarte Gat, Impuls en Woortblind, MIND Familie- en Naastenraden, Labyrint-In Perspectief, Landelijke Stichting Familievertouwenspersonen, NVA, Plusminus, Stichting Borderline, Stichting Naast, Stichting Zelfbeschadiging, en MIND Ypsilon.

Gerelateerde berichten

Menu
Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam