Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam

ERVARINGEN DELEN

Impuls & Woortblind hecht veel waarde aan contact met gelijkgestemden, ook wel lotgenotencontact. Daarbij heb je het gevoel dat je helemaal jezelf kunt zijn en niet zo veel hoeft uit te leggen. Bovendien heeft iedere persoon zijn of haar eigen ervaringsdeskundigheid over hoe om te gaan met de dingen waar je tegenaan loopt. En wat is er mooier dan van iemand uit eigen ervaring te horen wat wel en niet werkt?

Om die reden organiseert Impuls & Woortblind een aantal evenementen en bijeenkomsten waarbij laagdrempelig contact en het uitwisselen van kennis en ervaring centraal staan.

Een avond in de maand in contact komen met mede AD(H)D’ers, en ervaringsdeskundige I&W vrijwilligers die veel kennis over ADHD/ADD en alles daar rond omheen hebben!

Op verschillende plekken in ons land organiseren wij Dyslexie Cafés. Kom ook en ontmoet mede dyslecten en ervaringsdeskundige I&W vrijwilligers met veel kennis over dyslexie en alles wat daarmee samenhangt!

Impuls & Woortblind organiseert thema bijeenkomsten verspreid door het land in samenwerking met de ADHD-caf’és en Dyslexie Cafés.

Hierbij wordt een thema door één of meer experts belicht in een informatieve en toegankelijke presentatie.

Aanstaande Evenementen

Laden Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

List of Evenementen

AD(H)D Café Den Haag – ONLINE editie

27 januari 2021 @ 20:00 - 21:30
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every month that begins at 20:00 on day Last of the month, repeating indefinitely

Middin Trefpunt Bovenveen, Bruijnings Ingenhoeslaan 90 /92
Voorburg, Zuid-Holland 2273 KS Nederland

Kom in contact met mede AD(H)D'ers en ervaringsdeskundige I&W vrijwilligers die veel kennis over ADHD/ADD en alles daaromheen hebben!

Lees meer »

Webinar ADHD en medicatie deel 1

27 januari 2021 @ 20:00 - 21:30
Impuls & Woortblind Landelijk Bureau, Ambachtsstraat 15
Nijkerk, Gelderland 3861 RH Nederland

Impuls & Woortblind organiseert: Twee avonden (gratis) webinars van 20.00 - 21.30 uur over ADHD medicatie Deel 1: woensdag 27 januari 2021 - 20.00-21.30: Interview Rob Pereira door Hans van de Velde Registreer hier* voor Deel 1: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_71-TIrClQ-yKAgX_0U9zJQ Antwoorden op al je vragen over medicatie voor ADHD Voor veel mensen met AD(H)D is medicatie een hulpmiddel om focus te houden, dingen af te maken en de prikkelverwerking wat te stroomlijnen. Maar veel mensen lopen toch tegen vragen en problemen aan…

Lees meer »

AD(H)D Cafe Almelo – GESLOTEN ivm coronamaatregelen

28 januari 2021 @ 14:30 - 17:30
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every month that begins at 14:30 on day Last of the month, repeating until 25 maart 2021

Proeflokaal België, Schuttenstraat 2
Almelo, Overijssel 7607 JA Nederland

Kom in contact met mede AD(H)D'ers en ervaringsdeskundige I&W vrijwilligers die veel kennis over ADHD/ADD en alles daaromheen hebben!

Lees meer »

Training ‘Ik leer leren’ – groepstraining van 5 bijeenkomsten vanaf 28 januari

28 januari 2021 @ 16:00 - 17:30
ADHD Praktijk Leiden, Hoofdstraat 1-3
Leiderdorp, Zuid-Holland 2351 AA Nederland

Goed kunnen leren is méér dan alleen de resultaten behalen die gevraagd worden door school en omgeving. Als je goed kan leren, weet je hoe je jezelf aan het werk zet, wat jouw meest effectieve leerstrategie is, en hoe huiswerk het best gepland kan worden. Je kunt omgaan met stress en durft te kijken naar wat er goed gaat en beter kan. Op deze manier ‘goed leren’ is waardevol voor schoolwerk, en legt daarnaast een stevige basis voor alle situaties…

Lees meer »

28 januari Vragenuurtje ADHD/ADD met Naomi Kennedie – contactpersoon Impuls & Woortblind

28 januari 2021 @ 20:00 - 22:00

Heb je ADHD of ADD, of misschien één van je gezinsleden? Worstel je met vragen op het gebied van werk, relaties, opvoeding of gewoon 'het leven'? Heb je behoefte aan (h)erkenning en tips van ervaringsdeskundigen? Wees welkom! Je mag ook na 20 uur nog inloggen en soms gaan we nog wat langer door. Online Vragenuurtje ADHD/ADD - hoe werkt het? Tijdens dit online vragenuurtje (via Zoom) is iedereen zichtbaar en hoorbaar aanwezig. Zo is er meer gevoel van onderling contact.…

Lees meer »

AD(H)D Cafe Assen – GESLOTEN vanwege coronamaatregelen

29 januari 2021 @ 20:00 - 23:00
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)
Iedere laatste vrijdag van de maand
Restaurant & Grandcafé Liff, Brink 14
Assen, 9401 HS Netherlands

Kom in contact met mede AD(H)D'ers en ervaringsdeskundige I&W vrijwilligers die veel kennis over ADHD/ADD en alles daaromheen hebben!

Lees meer »

AD(H)D Cafe Arnhem – ONLINE editie

1 februari 2021 @ 19:30
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every month that begins at 19:30 on day First of the month, repeating indefinitely

Tavaerne De Bierlaerse, Westeinde 9
Arnhem, Gelderland 6828 CS Nederland

Kom in contact met mede AD(H)D'ers en ervaringsdeskundige I&W vrijwilligers die veel kennis over ADHD/ADD en alles daaromheen hebben!

Lees meer »

AD(H)D Cafe Amsterdam – online editie

3 februari 2021 @ 20:30
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)
Iedere eerste woensdag van de maand
Tussen de Bogen 16, Amsterdam, Tussen de Bogen 16
Amsterdam, 1013 JB Netherlands

Kom in contact met mede AD(H)D'ers en ervaringsdeskundige I&W vrijwilligers die veel kennis over ADHD/ADD en alles daaromheen hebben!

Lees meer »

AD(H)D Cafe Utrecht – GESLOTEN vanwege coronamaatregelen

4 februari 2021 @ 21:00
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)
Iedere eerste donderdag van de maand
Cafe Averechts, Lijsterstraat 49
Utrecht, 3514 TB

Kom in contact met mede AD(H)D'ers en ervaringsdeskundige I&W vrijwilligers die veel kennis over ADHD/ADD en alles daaromheen hebben!

Lees meer »

AD(H)D Cafe Maastricht – gesloten ivm coronamaatregelen

5 februari 2021 @ 19:00 - 21:30
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)
Iedere eerste vrijdag van de maand
The InnBetween, Capucijnenstraat 122
Maastricht, Limburg 6211 RT Nederland

Kom in contact met mede AD(H)D'ers en ervaringsdeskundige I&W vrijwilligers die veel kennis over ADHD/ADD en alles daaromheen hebben!

Lees meer »

AD(H)D Cafe Hengelo – gesloten ivm coronamaatregelen

10 februari 2021 @ 20:00 - 22:30
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)
Iedere tweede woensdag
AD(H)D Café Hengelo, Hengelo, Overijssel 7551 EC Nederland

Kom in contact met mede AD(H)D'ers en ervaringsdeskundige I&W vrijwilligers die veel kennis over ADHD/ADD en alles daaromheen hebben!

Lees meer »

AD(H)D Cafe Vlissingen – GESLOTEN vanwege coronamaatregelen

10 februari 2021 @ 20:00 - 22:30
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)
Iedere tweede woensdag van maand
Café-Biljart “De Concurrent”, Bellamypark 22
Vlissingen, Zeeland 4381 CK Netherlands

Kom in contact met mede AD(H)D'ers en ervaringsdeskundige I&W vrijwilligers die veel kennis over ADHD/ADD en alles daaromheen hebben!

Lees meer »

AD(H)D Café Den Haag – ONLINE editie

10 februari 2021 @ 20:00 - 21:30
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every month that begins at 20:00 on day Second of the month, repeating until 14 april 2021

Middin Trefpunt Bovenveen, Bruijnings Ingenhoeslaan 90 /92
Voorburg, Zuid-Holland 2273 KS Nederland

Kom in contact met mede AD(H)D'ers en ervaringsdeskundige I&W vrijwilligers die veel kennis over ADHD/ADD en alles daaromheen hebben!

Lees meer »

Webinar ADHD en medicatie deel 2

10 februari 2021 @ 20:00 - 21:30
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)
2 webinars ADHD medicatie
Impuls & Woortblind Landelijk Bureau, Ambachtsstraat 15
Nijkerk, Gelderland 3861 RH Nederland

Impuls & Woortblind organiseert: Twee avonden (gratis) webinars van 20.00 - 21.30 uur over ADHD medicatie Deel 2: woensdag 10 februari 2021 - 20.00-21.30: antwoorden op vragen uit Deel 1 Registreer hier * voor Deel 2: (link volgt ná 27 januari) Antwoorden op al je vragen over medicatie voor ADHD Voor veel mensen met AD(H)D is medicatie een hulpmiddel om focus te houden, dingen af te maken en de prikkelverwerking wat te stroomlijnen. Maar veel mensen lopen toch tegen vragen…

Lees meer »

Inloopochtend ADHD Praktijk Leiden e.o.

11 februari 2021 @ 10:00 - 12:00
ADHD Praktijk Leiden, Hoofdstraat 1-3
Leiderdorp, Zuid-Holland 2351 AA Nederland

Tijdens de inloopochtend kan iedereen met vragen over ADHD/ADD, en wat ADHD Praktijk Leiden e.o. daarin kan betekenen, vrijblijvend binnenlopen. Stel je vragen, neem informatie mee, maak kennis met het team en onze werkwijze! Om ervoor te zorgen dat er niet teveel mensen tegelijk in het pand aanwezig zijn, is het deze keer nodig om je aan te melden. Dit kan via info@adhdpraktijkleiden.nl. Gegevens: Datum: 11 februari 2021 Tijd: 10:00-12:00 uur Locatie: Hoofdstraat 1-3, Leiderdorp Kosten: gratis www.adhdpraktijkleiden.nl

Lees meer »

AD(H)D Cafe Amersfoort – online editie

12 februari 2021 @ 20:00 - 22:00
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)
Iedere tweede vrijdag van de maand van 19.30 uur tot 22.00 uur
Tijdelijke locatie: St Ansfriduskerk, Jacob Catslaan 28
Amersfoort, Utrecht 3818 WK Nederland

Kom in contact met mede AD(H)D'ers en ervaringsdeskundige I&W vrijwilligers die veel kennis over ADHD/ADD en alles daaromheen hebben!

Lees meer »

Vragenuurtje dyscalculie – maandag 15 feb van 12.30 tot 13.30

15 februari 2021 @ 12:30 - 13:30

Heb jij dyscalculie of heeft je kind dyscalculie of rekenproblemen? Loop je tegen dingen aan op werk of school vanwege dyscalculie? Heb je vragen over dyscalculie of behoefte aan tips? Op maandagmiddag 15 februari van 12.30 tot 13.300 kun je online met je vragen of ervaringen terecht bij Jessica Schrama, één van onze contactpersonen dyscalculie. Vragenuurtje dyscalculie - hoe werkt het? Via een ZOOM link kun je deelnemen. Tijdens dit vragenuurtje is alleen Jessica te zien. Bij de deelnemers staat…

Lees meer »

AD(H)D Café Eindhoven – GESLOTEN vanwege coronamaatregelen

16 februari 2021 @ 19:30 - 22:00
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every month that begins at 19:30 on day Third of the month, repeating until 21 december 2021

De Kneu, Hurksestraat 26
Eindhoven, Noord-Brabant 5652 AL Nederland

Elke derde dinsdag van de maand ben je welkom in AD(H)D Café Eindhoven. Inloop vanaf 19.30 uur, om 20.00 uur beginnen we. Einde 22.00 uur.

Lees meer »

Webinar – Ontdek de positieve kanten van dyslexie = VOL

16 februari 2021 @ 19:30 - 21:00
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 2 maart 2021 at 19:30

Buro Blooming, Werkhorst 38
Meppel, Drenthe 7944 AV Nederland

Tijdens deze avond leer je van alles over de sterke kanten van het brein  met dyslexie en ‘labels’ zoals ADHD, ADD etc. Je ontdekt hoe je op een makkelijkere manier, met meer plezier en zelfvertrouwen kan leren en werken. Of hoe je als professional hierin mensen kan begeleiden. Wil jij weten.. Hoe het brein werkt bij mensen met dyslexie, dyscalculie, ADHD, hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid? Wat de sterke en zwakke kanten zijn van dit brein? en nog veel meer... Deze webinar…

Lees meer »

AD(H)D Cafe Barendrecht – GESLOTEN vanwege coronamaatregelen

16 februari 2021 @ 20:00 - 22:30
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)
Iedere derde dinsdag van de maand
Eetcafé Den Pimpelaer, Doormanplein 3c
Barendrecht, 2992 BC Netherlands

Kom in contact met mede AD(H)D'ers en ervaringsdeskundige I&W vrijwilligers die veel kennis over ADHD/ADD en alles daaromheen hebben!

Lees meer »
+ Exporteer Evenementen
Menu
Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam