17 januari: Haalbare goede voornemens

17 januari: Haalbare goede voornemens

17 januari 2024 door Julie Houben

Gelukkig Nieuwjaar allemaal! Woensdag 17 januari praten we over wat je graag beter wilt in 2024 en hoe we dat gaan regelen.

Voor ons ADHD Café op woensdag 20 december hadden we het thema ‘AD(H)D & jouw partner’ en waren de partners van onze gasten van harte uitgenodigd om mee te komen. Linda begon de avond met 15 personen: 3 alleenstaanden en 6 stellen zaten om de tafel. Het ging natuurlijk vooral over relaties, en de impact van AD(H)D op de ander. De moeilijke maar ook de mooie dingen kwamen boven water. Bij het daten is het wel eens een uitdaging, hoewel het enthousiaste van een ADHD’er wel lekker kan werken in de datingfase. Het volgende onderwerp was de invloed van AD(H)D op een gezin en wat de overwegingen zijn als je dat gezin nog wilt starten. Ook werden er een tijdje uitgebreid ervaringen gedeeld over medicatie. Tenslotte werd er gesproken over hoe om te gaan met een recente diagnose.

Haalbare Happy New Year resolutions

Wat gaat er allemaal gewoon goed bij jou, wat wil je graag beter en hoe gaan we dat regelen? Daarover praten wij woensdagavond 17 januari. Gaat het goed op je werk, maar minder thuis? Of gaat het juist goed thuis, maar wil je echt een andere baan? Wat zou je kunnen doen om hier wat aan te veranderen? Wat zou het eerste stapje zijn? We helpen elkaar deze avond op weg met die te bedenken. En wat zou jij jezelf graag cadeau doen? Meer tijd om leuke dingen te doen en niet alleen wat moet? Meer geduld, met jezelf en met je familie? Meer energie of juist meer rust? We horen het graag!

17 januari zien we elkaar weer bij Wijkcentrum Blixems

We zijn vanaf 19.15 uur aanwezig in de bar van Wijkcentrum Blixems op Ouverture 2 en je herkent ons aan de Impuls & Woortblind folders die bij ons op tafel liggen. Je kunt een drankje bestellen aan de bar (tegen betaling) en rond 19.30 uur gaan we naar onze zaal en beginnen we. Wil je een sfeerimpressie van Wijkcentrum Blixems, kijk dan op hun Facebook-pagina.

Graag tot dan!

P.S. Dik pak sneeuw of niet: Wijkcentrum Blixems is gewoon open en ons ADHD Café gaat door.

ADHD Café Eindhoven
woensdag 17 januari 19.30 uur
Wijkcentrum Blixems
Ouverture 2
5629 PV Eindhoven

Groeten van Claudia & Linda

Sluiten