Ben jij ondernemer met ADHD en wil je meewerken aan afstudeeronderzoek?

Ben jij ondernemer met ADHD en wil je meewerken aan afstudeeronderzoek?

11 april 2024 door Julie Houben

Frederieke doet een master in Entrepreneurship & Innovation aan de Universiteit van Lund. Voor haar scriptie onderzoekt zij de impact van ADHD op ondernemerschap en welke strategieën deze unieke ondernemers toepassen om hun ADHD-symptomen de baas te zijn.

Onderstaande oproep delen wij namens masterstudente Frederieke. Zij doet onderzoek naar ondernemers met ADHD en zoekt hiervoor deelnemers. Zelf is ze ook bekend met ADHD.

Ik doe een master in Entrepreneurship & Innovation aan de Universiteit van Lund.  Voor mijn scriptie ben ik op zoek naar ondernemers met ADHD die bereid zijn om hun ervaringen te delen via een kort kwalitatief online interview.

Het interview richt zich op hoe ADHD het ondernemerschap beïnvloedt en omvatten onderwerpen als besluitvorming, tijdbeheer, risico-inschatting, communicatie, zelfbewustzijn, ideeënontwikkeling, hyperfocus en motivatie. Ik ben geïnteresseerd in hoe ADHD-ondernemers deze uitdagingen aanpakken en of ze specifieke copingstrategieën gebruiken voor bepaalde ADHD-symptomen.

Deelname aan het interview is volledig vrijwillig en zal niet langer dan 1 uur in beslag nemen. Mensen kunnen mij het beste bereiken via mijn e-mailadres: frederiekeschipper1@gmail.com

Sluiten