Kadotip voor juf en meester: klassenposters over ADHD, dyslexie en dyscalculie

Kadotip voor juf en meester: klassenposters over ADHD, dyslexie en dyscalculie

11 juni 2024 door Julie Houben

Een poster die uitlegt wat de sterke en lastige kanten zijn van ADHD, dyslexie of dyscalculie: die hoort toch in elk klaslokaal? Bestel hem nu met gratis verzending, zodat hij na de zomer aan de muur hangt!

Speelse uitleg over ADHD, dyslexie en dyscalculie

Hoe is het nou echt om ADHD te hebben?
Waar loop je vooral tegenaan als je dyslexie hebt?
Wat is dyscalculie nu precies?
Welke dingen helpen jou om je schoolwerk goed te doen en wat zijn je sterke kanten?

De antwoorden op deze vragen vind je op drie leuke en informatieve posters. Het is eigenlijk de bedoeling dat die posters in ieder klaslokaal of praktijkruimte in Nederland komen te hangen! Fijn voor de leerlingen met één van deze breineigenschappen. De poster helpt hen met uitleggen hoe het bij hen werkt en laat zien dat ADHD, dyslexie en dyscalculie meer is dan een stoornis of beperking.

Dus ouders: geef de juf of meester een poster kado als eindejaarsgeschenk! En voor interne begeleiders en docenten: schaf de posters aan en geef ze een goeie plek in je lokaal. Het is belangrijke extra kennis voor iedereen die met neurodiversiteit te maken heeft en is een mooi startpunt voor een gesprek tussen collega’s, ouders en je leerlingen.

Geen verzendkosten

Samen met Posterindeklas.nl ontwikkelde Impuls & Woortblind deze drie schoolposters rond de thema’s ADHD, dyslexie en dyscalculie. Bestel de poster(s) nu en ontvang ze zonder verzendkosten thuis. Gebruik hiervoor deze code: impuls2024

Bestellen kan via de website van Posterindeklas.

Sluiten