cafe banner achtergrond.jpg

ADHD-cafe Assen

Welkom bij AD(H)D-cafe Assen

Het AD(H)D-café in Assen is altijd op de laatste vrijdagavond van de maand. Je kunt het café bezoeken zonder entree en afspraak. Organisator van het AD(H)D-café Assen is Mario.

Wat kun je verwachten?

Het idee van het AD(H)D-café is om een ontmoetingsplek te creëren voor mensen met AD(H)D en de dingen waar ze tegenaan lopen. In principe is iedereen welkom die informatie wil verkrijgen over AD(H)D en de dingen die daar vaak mee samengaan.

Vanzelfsprekend staat het café ook open voor bezoek van partners, familie en vrienden. Het café is een plek waar volwassenen met deze diagnose (h)erkenning vinden bij elkaar, waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden. Ook is het een plek waar informatie gedeeld wordt in de thema-avonden die we soms organiseren. Dit doen we meestal op aanvraag van de bezoekers. Dit alles in een gezellige ontspannen sfeer.

Praktische info

Tijd: elke laatste vrijdagavond van de maand van 19 tot 22 uur
Locatie: Restaurant & Grandcafé Liff, Brink 14, 9401 HS Assen 
Contact: adhdcafeassen@impulsenwoortblind.nl

Nieuws

 1. 5 maart 2024 om 11:26 door Julie Houben 0 reacties

  Luchtigheid en diepgang bij ADHD Cafe Assen

  Zoals het een goed ADHD/ADD-er betaamt, zorgen ze voor 'levendigheid'. Dat was deze keer weer te merken in ADHD Café Assen!

  Lees meer
 2. 24 november 2023 om 13:04 door Julie Houben 0 reacties

  Goeie gesprekken en lekker snacken

  In restaurant Liff in Assen is elke laatste vrijdag van de maand het AD(H)D-café Assen. Het is een gezellig samenzijn van mensen met ADD, ADHD, ASS etcetera.

  Lees meer

Agenda Assen

 1. 26apr 2024

  AD(H)D-café Assen Assen
 2. 31mei 2024

  AD(H)D-café Assen Assen
 3. 28jun 2024

  AD(H)D-café Assen Assen
 4. 26jul 2024

  AD(H)D-café Assen Assen
Sluiten