Ledenvoordeel ADD

Dynamika-Elkaar-niet-snappen-scaled.jpg

Gratis deelname aan de lezing/webinar: Meer soorten van “Logisch toch?!”

Deze lezing/webinar wordt gegeven door Dynamika en gaat vooral over het conceptuele denken dat mensen met o.a. ADHD, ADD, dyslexie, dyscalculie, dyspraxie, autisme en hoogbegaafdheid met elkaar gemeen hebben. Dat is iets anders dan een lijndenker zijn, wat de meeste mensen zijn. Conceptueel denkers zijn dus in de minderheid en dan heb je wel een probleem! Want dan is wat jij zegt of vindt al gauw niet logisch, anders of soms zelfs vreemd. Je past niet in ons linksbreinig georiënteerde onderwijssysteem en loopt meer kans om gestrest te raken, een burn-out te krijgen, depressief te geraken of ontslagen te worden. Deze lezing of dit webinar vertelt daarover.

Ben je lid van Impuls & Woortblind?
Dynamika biedt jou gratis deelname aan een lezing of webinar en 50% korting op het intakegesprek voor coaching. Meer informatie over Dynamika: www.geniaaloprechts.nl.

Ja, ik word lid van Impuls & Woortblind en profiteer daarmee van deze ledenkorting!

Arda Nieboer ADHD Praktijk.jpeg

10 % korting op coaching bij ADHD Praktijk, Arnhem

Leven met AD(H)D is topsport. Toch kun je snel leren beter te functioneren met AD(H)D. Wat geeft jou energie en kracht, wat werkt wél, wat zijn jouw kwaliteiten en wat maakt jou uniek? Door hiermee aan de slag te gaan, boeken we de volgende resultaten: grotere efficiëntie en beter kunnen benutten van capaciteiten en mogelijkheden. ADHD Praktijk is van Arda Nieboer.

Kijk voor meer info op  de website van ADHD Praktijk in Arnhem.

Ja, ik wil lid worden van Impuls & Woortblind! en daarna van deze ledenkorting profiteren.

logo ADD coaching Margo Matse.png

Korting op ADD coaching, omgeving Utrecht

Heb jij ADD? Dan moet je dubbel zo hard werken. Om aandachtig te blijven, projecten netjes af te ronden en kritiek van anderen een plaats te geven. Hoog tijd dus om even wat gas terug te nemen en samen te bekijken hoe het eenvoudiger of effectiever kan.

Drie belangrijke thema’s in de coaching:
-Een veilige plek creëren
-Stress en angst aanpakken
-Versterk je talenten!

Van Overleven naar Overzicht is een drie maanden programma speciaal voor volwassenen met ADD. Met wekelijkse masterclasses en 1 op 1 coaching. Met de kortingscode VONO300! ontvang je  als lid van Impuls & Woortblind 16% korting op het tarief. 

Meer informatie vind je op de website van ADD Coaching.

Ja, ik word lid van Impuls & Woortblind en profiteer daarmee van deze ledenkorting!

foto Corrie Breeman.jpg

Korting op coaching bij Corrie Breeman Organisatie & Communicatie, Amsterdam

Je bent slim, je weet prima wat je moet doen, maar praktisch krijg je het maar niet voor elkaar. Je raakt bv. te snel afgeleid, hebt last van uitstelgedrag of het lukt je niet te prioriteren.

Iemand nodig die met je meedenkt of meekijkt? Dat doe ik graag! Als professional organizer, coach en trainer heb ik meer dan 15 jaar ervaring in het begeleiden van (jong) volwassenen met AD(H)D in studie, werk of privé. Jouw vraag staat centraal in het maatwerk dat ik lever, in zowel korte als langere trajecten.

Als lid van Impuls & Woortblind ontvang je 10% korting op de eerste 3 coachingsessies.

Vrijblijvend kennismaken? Kijk voor meer informatie op mijn site www.corriebreeman.nl

Ja, ik word lid van Impuls & Woortblind en profiteer meteen van dit ledenvoordeel!

Mirjam Roemeratoe.jpg

10 % korting op coaching voor AD(H)D, dyslexie, dyscalculie, Middelburg en Rotterdam

Ik ben Mirjam Roemeratoe – Flipse. Vanuit mijn Praktijk Munay-Ki (Middelburg) en praktijk Medisch Centrum kinderplein (Rotterdam) bied ik een helpende hand aan tieners, jong volwassenen en volwassenen die kampen met leerproblemen, emotionele problemen, sociale problemen en/of gedragsproblemen in het dagelijkse leven.

Als je begrijpt wat er moet veranderen om je probleem op te lossen, worden veel van de lastige dingen in je leven jouw kracht. Jouw denkwijze is geen algemene denkwijze. Als je dat weet, gaan er zoveel deuren voor je open.

Lees meer over mijn werkwijze en mijn expertise op het gebied van o.a. AD(H)D, dyslexie, autisme en dyscalculie op de website van Munay-Ki.

Impuls & Woortblind leden krijgen 10 procent korting.

Ja, ik word lid van Impuls & Woortblind en profiteer daarmee van deze ledenkorting!

Logo creatieve coaching den bosch.png

10% korting bij Creatieve Coaching, ’s Hertogenbosch

Ik ben Anja van Hoornaar, coach en supervisor in ’s Hertogenbosch. Met mijn ADHD/ADD-coaching richt ik mij vooral op studenten en jongvolwassenen.

Creatieve coaching kan je helpen bij ADHD en ADD. Samen werken we – op maat – aan meer structuur en planning in je dagelijks leven. We maken daarbij gebruik van je eigen creatieve talenten en verschillende creatieve middelen. Je leert je te focussen door je te ontspannen en je vergroot je reflectievermogen. Hierbij gaan we uit van jouw unieke kracht en kwaliteiten – niet van je eventuele tekortkomingen. Je zult zien dat je meer zelfvertrouwen krijgt en met meer gemak en plezier je studie of werk kunt voortzetten.

Kijk voor meer informatie op de website van Creatieve Coaching Den Bosch.

Ja, ik word lid van Impuls & Woortblind en profiteer zo van deze ledenkorting!

Hartstogt - Zafanja Hartog.jpg

10% Korting op sekscounseling - omgeving Utrecht

Heb je ADHD of ADD en vragen over/problemen met seksualiteit? Dan kan het fijn zijn om daar met een deskundige over te praten. Zafanja Hartog is consulent seksuele gezondheid en biedt laagdrempelige counseling waarin je alleen of met je partner werkt aan plezierige seksuele ervaringen.

Leden van Impuls & Woortblind krijgen 10% korting op counselingsgesprekken.

NB: check eerst even op mijn website Hartstogt bv of ik plek heb voor nieuwe cliënten!

Ja, ik word lid van Impuls & Woortblind en profiteer daarmee van deze ledenkorting!

Sluiten