Ledenvoordeel dyscalculie

Dynamika-Elkaar-niet-snappen-scaled.jpg

Gratis deelname aan de lezing/webinar: Meer soorten van “Logisch toch?!”

Deze lezing/webinar wordt gegeven door Dynamika en gaat vooral over het conceptuele denken dat mensen met o.a. ADHD, ADD, dyslexie, dyscalculie, dyspraxie, autisme en hoogbegaafdheid met elkaar gemeen hebben. Dat is iets anders dan een lijndenker zijn, wat de meeste mensen zijn. Conceptueel denkers zijn dus in de minderheid en dan heb je wel een probleem! Want dan is wat jij zegt of vindt al gauw niet logisch, anders of soms zelfs vreemd. Je past niet in ons linksbreinig georiënteerde onderwijssysteem en loopt meer kans om gestrest te raken, een burn-out te krijgen, depressief te geraken of ontslagen te worden. Deze lezing of dit webinar vertelt daarover.

Ben je lid van Impuls & Woortblind? Dynamika biedt jou gratis deelname aan een lezing of webinar en 50% korting op het intakegesprek voor coaching. Meer informatie over Dynamika: www.geniaaloprechts.nl.

Ja, ik word lid van Impuls & Woortblind en profiteer daarmee van deze ledenkorting!

Lexis.jpg

10% korting op de counseling voor dyslexie, dyscalculie of AD(H)D, omg Almere

Bij Lexis kun je jouw lees-, reken of concentratieproblemen oplossen. De counseling bij Lexis staat volledig in het teken van jou en jouw talenten. Tijdens de individuele begeleiding zetten we jouw talenten in om grip te krijgen op de dyslexie, dyscalculie of AD(H)D.

Naast de Davis methode maak ik ook gebruik van NLP. We nemen jouw motivatie en positieve kracht mee in het programma. De counseling is geschikt voor jong en oud.
Met het programma is op korte termijn resultaat te boeken en zal het zelfvertrouwen verbeteren.

Kijk voor meer informatie op de website van Lexis.

NB: Jeannet Uiterwijk van Lexis is ook contactpersoon dyscalculie bij Impuls & Woortblind.

Ja, ik word lid van Impuls & Woortblind en profiteer zo van deze ledenkorting!

Mirjam Roemeratoe.jpg

10 % korting op coaching voor AD(H)D, dyslexie, dyscalculie, Middelburg en Rotterdam

Bewandel vol zelfvertrouwen jouw eigen weg – Op zoek naar je eigen kracht om te zijn wie je bent!

Ik ben Mirjam Roemeratoe – Flipse. Vanuit mijn Praktijk Munay-Ki (Middelburg) en praktijk Medisch Centrum kinderplein (Rotterdam) bied ik een helpende hand aan tieners, jong volwassenen en volwassenen die kampen met leerproblemen, emotionele problemen, sociale problemen en/of gedragsproblemen in het dagelijkse leven.

Als je begrijpt wat er moet veranderen om je probleem op te lossen, worden veel van de lastige dingen in je leven jouw kracht. Jouw denkwijze is geen algemene denkwijze. Als je dat weet, gaan er zoveel deuren voor je open.

Lees meer over mijn werkwijze en mijn expertise op het gebied van o.a. AD(H)D, dyslexie, autisme en dyscalculie op de website van Munay-Ki.

Impuls & Woortblind leden krijgen 10 procent korting.

Ja, ik word lid van Impuls & Woortblind en profiteer daarmee van deze ledenkorting!

Trudy Joling.jpg

10% korting op counseling voor dyslexie, dyscalculie of AD(H)D in Blaricum

In een programma van 30 uur – verdeeld over 5 dagen – kan ik je in mijn Dyslexiepraktijk KEERPUNT helpen met jouw leef, leer- en leesprobleem door mijn jarenlange ervaring. Voor kinderen vanaf 7 jr, tieners, studenten en (burn-out) volwassenen. De counseling is op basis van de Davis-methode.
Meer weten? Kijk op www.trudyjoling.daviscounselor.nl

Als lid van Impuls & Woortblind krijg je 10% korting op een counseling voor dyslexie, dyscalculie of AD(H)D bij KEERPUNT.

Ja, ik word lid van Impuls & Woortblind en profiteer van dit ledenvoordeel.

Sluiten