Ledenvoordeel dyslexie

Dynamika-Elkaar-niet-snappen-scaled.jpg

Gratis deelname aan de lezing/webinar: Meer soorten van “Logisch toch?!”

Deze lezing/webinar wordt gegeven door Dynamika en gaat vooral over het conceptuele denken dat mensen met o.a. ADHD, ADD, dyslexie, dyscalculie, dyspraxie, autisme en hoogbegaafdheid met elkaar gemeen hebben. Dat is iets anders dan een lijndenker zijn, wat de meeste mensen zijn. Conceptueel denkers zijn dus in de minderheid en dan heb je wel een probleem! Want dan is wat jij zegt of vindt al gauw niet logisch, anders of soms zelfs vreemd. Je past niet in ons linksbreinig georiënteerde onderwijssysteem en loopt meer kans om gestrest te raken, een burn-out te krijgen, depressief te geraken of ontslagen te worden. Deze lezing of dit webinar vertelt daarover.

Ben je lid van Impuls & Woortblind? Dynamika biedt jou gratis deelname aan een lezing of webinar en 50% korting op het intakegesprek voor coaching. Meer informatie over Dynamika: www.geniaaloprechts.nl.

Ja, ik word lid van Impuls & Woortblind en profiteer daarmee van deze ledenkorting!

Logo NBC 2 (002).jpg

15 euro korting op dyslexie coaching omg. Rotterdam

Mijn naam is Nico Bruens. Ik woon in Rotterdam en ik ben bruggenbouwer. En dat zowel letterlijk als figuurlijk. Na het afronden van mijn studie civiele techniek heb ik mij binnen de aannemerij beziggehouden met het daadwerkelijk bouwen van bruggen. In 2022 heb ik de MEO, de coachopleiding van Corinor gevolgd. Tijdens mijn afstuderen ontstond er een duidelijk advies: Ga door met persoonlijke coaching. Nu wil ik bruggen voor mensen gaan bouwen. 

Mijn focus: dyslexie
Ik richt mij vooral op het coachen van mensen die dyslectisch zijn. Ik heb zelf ook dyslexie en stuitte hierdoor vanaf mijn jeugd tot na mijn studietijd op veel onbegrip. Dit gaf mij lange tijd een klein en onwaardig gevoel. Door persoonlijke coaching heb ik dit achter me kunnen laten en ben ik in mijn eigen kracht gaan geloven. Ik ben zelfs de voordelen van dyslexie gaan gebruiken! Nu wil ik mijn ervaring als coach inzetten om mensen die tegen dezelfde problemen aanlopen te inspireren hetzelfde te doen.

Wat kost dat dan?
Het eerste  kennismakingsgesprek is gratis. Vervolgens kijken we waar de behoeften liggen en maken we afspraken over een vervolgtraject en het aantal gesprekken.

Ledenkorting Impuls & Woortblind
Mijn normale tarief is € 80,00 per gesprek. Voor mensen die lid zijn van Impuls & Woortblind geldt een aantrekkelijke korting en is het tarief € 65,00 per gesprek.

Meer weten of contact? Kijk op mijn website.

Mirjam Roemeratoe.jpg

10 % korting op coaching voor AD(H)D, dyslexie, dyscalculie, omg Middelburg en Rotterdam

Bewandel vol zelfvertrouwen jouw eigen weg – Op zoek naar je eigen kracht om te zijn wie je bent!

Ik ben Mirjam Roemeratoe – Flipse. Vanuit mijn Praktijk Munay-Ki (Middelburg) en praktijk Medisch Centrum kinderplein (Rotterdam) bied ik een helpende hand aan tieners, jong volwassenen en volwassenen die kampen met leerproblemen, emotionele problemen, sociale problemen en/of gedragsproblemen in het dagelijkse leven.

Als je begrijpt wat er moet veranderen om je probleem op te lossen, worden veel van de lastige dingen in je leven jouw kracht. Jouw denkwijze is geen algemene denkwijze. Als je dat weet, gaan er zoveel deuren voor je open.

Lees meer over mijn werkwijze en mijn expertise op het gebied van o.a. AD(H)D, dyslexie, autisme en dyscalculie op de website van Munay-Ki.

Impuls & Woortblind leden krijgen 10 procent korting.

Ja, ik word lid van Impuls & Woortblind en profiteer daarmee van deze ledenkorting!

Ido van der Waal.jpg

10% korting op conflict advies en coaching (particulieren)

ADHD, ADD en Dyslexie kunnen een rol spelen in het ontstaan van conflicten op het werk. Conflictcoaching en/of bemiddeling leveren een bijdrage om een conflict te voorkomen of escalatie tegen te gaan.

Ido van der Waal is al jaren conflictdeskundige, arbeidsmediator en ervaringsdeskundige (Dyslexie en ADD).
Daarnaast is hij gespecialiseerd in arbeidsconflicten en hoogbegaafdheid. Zijn werkgebied bestrijkt heel Nederland.

Als lid van van Impuls & Woortblind ontvang je 10 % korting op zijn diensten.

Meer weten? Kijk op zijn website.

Ja, ik wil lid worden van Impuls & Woortblind! En zo gebruik maken van dit ledenvoordeel.

Trudy Joling.jpg

10% korting op counseling voor dyslexie, dyscalculie of AD(H)D in Blaricum

In een programma van 30 uur – verdeeld over 5 dagen – kan ik je in mijn Dyslexiepraktijk KEERPUNT helpen met jouw leef, leer- en leesprobleem door mijn jarenlange ervaring. Voor kinderen vanaf 7 jr, tieners, studenten en (burn-out) volwassenen. De counseling is op basis van de Davis-methode.
Meer weten? Kijk op www.trudyjoling.daviscounselor.nl

Als lid van Impuls & Woortblind krijg je 10% korting op een counseling voor dyslexie, dyscalculie of AD(H)D bij KEERPUNT.

Ja, ik word lid van Impuls & Woortblind en profiteer van dit ledenvoordeel.

Sluiten