impuls-en-woortblind home
Impuls & Woortblind is dé vereniging voor en door mensen met een neurodivers brein waaronder ADHD, ADD, dyslexie en dyscalculie. Het is oké om te zijn wie je bent!

Home

Ervaringen delen

Impuls & Woortblind hecht veel waarde aan contact met gelijkgestemden, ook wel lotgenotencontact. Daarbij heb je het gevoel dat je helemaal jezelf kunt zijn en niet zo veel hoeft uit te leggen. Bovendien heeft iedere persoon zijn of haar eigen ervaringsdeskundigheid over hoe om te gaan met de dingen waar je tegenaan loopt. En wat is er mooier dan van iemand uit eigen ervaring te horen wat wel en niet werkt?

Om die reden organiseert Impuls & Woortblind een aantal evenementen en bijeenkomsten waarbij laagdrempelig contact en het uitwisselen van kennis en ervaring centraal staan.

Wij organiseren door het hele land AD(H)D Cafés die je kunt bezoeken.
Daarnaast organiseren wij enkele Dyslexie Cafés.
In onze online agenda vind je al deze bijeenkomsten ook op datum en plaats.

Dutch model of Ownership Impuls Woortblind.jpg

Belangenbehartiging

Impuls & Woortblind komt op voor de belangen en rechten van onze doelgoep, want dat is op veel fronten nog nodig. Een diagnose geeft je vaak houvast en duidelijkheid. Maar in praktische zin heb je er ook vaak last van, zo blijkt. Lees er meer over op de pagina belangenbehartiging.

Lees hieronder wat er allemaal speelt en meld je aan bij een werkgroep als je zelf actief wil bijdragen aan o.a. onze belangenbehartiging!

Bekijk werkgroepen

Bijeenkomsten

 1. 23jul 2024

  Dyslexie Cafe Amsterdam op locatie Amsterdam
 2. 25jul 2024

  Online Vragenuurtje ADHD en ADD
 3. 26jul 2024

  AD(H)D-café Assen Assen
 4. 01aug 2024

  Online Vragenuurtje ADHD en ADD
Ga naar bijeenkomsten overzicht

Steun Impuls & Woortblind

Zonder jouw steun kunnen we ons belangrijke werk niet blijven doen!

Doe een donatie

Partners

Sluiten