Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam

Ledenkorting bij De Rekenexpert voor dyscalculie en rekenproblemen

In de praktijk zie ik veel kinderen en volwassenen die naast rekenproblemen ook (reken)faalangst of (reken)stress hebben opgebouwd. Soms is die faalangst zo aanwezig dat het succeservaringen in de weg staat. Daarom bied ik unieke faalangst begeleiding aan, volledig gericht op faalangst, stress, onzekerheid en frustratie die ontstaan is door rekenproblemen.

Vaak hebben behandelaars de neiging om voor elk probleem een standaard oplossing te hebben. Dat wil ik bewust niet. Iedereen krijgt een eigen plan dat bij hem of haar past. Zo wordt er rekening gehouden met denkstijl, concentratievermogen en leerdoel. Hoe groot of hoe klein het rekenprobleem ook is, hoe jong of oud je ook bent, iedereen is welkom. Wellicht zijn er slechts weinig behandelingen nodig of juist heel veel. Het maakt niet uit, want ik help graag!

www.derekenexpert.nl
06-26953578 /info@derekenexpert.nl
Jessica Schrama

Als lid van Impuls & Woortblind krijg je eenmalig 40%  korting op een intake of een begeleidingssessie bij de Rekenexpert. Deze kost dan slechts € 16,50.

Ja, ik word lid van Impuls & Woortblind en profiteer zo van deze ledenkorting

Gerelateerde berichten

Boekentips en videotips over dyscalculie

Benutten, Managen
Waar vind je echt goeie informatie over dyscalculie en rekenprobroblemen? Over wat dyscalculie nu precies is. Hoe je het beste kunt leren rekenen als je dyscalculie hebt. Welke hulp het…
Lees verder

Vier hulpvragen rond anders rekenen en dyscalculie

Kenmerken, Symptomen
Veel kinderen lopen vast in het huidige onderwijs. Ze ontwikkelen rekenproblemen omdat de uitleg van de leerkracht niet aansluit bij hun leerstijl. In mijn zelfstandige praktijk voor rekenproblemen en dyscalculie…
Lees verder
Menu
Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam